Retournering

Retournering

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Wanneer u gebruik maakt van het herroepingsrecht kunnen er kosten in rekening gebracht worden voor de genoten diensten tot het moment van ontbinding, met uitzondering van een terecht beroep op de 'niet goed-geld terug' regeling. Voor meer informatie over het herroepingsrecht en onze 'niet goed-geld terug' regeling zie onze Algemene voorwaarden Artikel 6 t/m 11. Let op: De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. De verantwoordelijkheid voor de zending tot aan de overdracht aan iPhoneHoesje4u ligt bij de consument. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele ongeopende staat, verpakking en eventuele verzegeling* aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u middels het het Digitaal Herroepingsformulier uw retour direct aanmelden. Ook kunt u gebruik maken van ons papieren Formulier voor herroeping  en contact met ons opnemen via retour@iphonehoesje4u.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
*Sommige producten zijn voorzien van een verzegeling, als deze is verbroken kan het product niet meer onder het herroepingsrecht worden geretourneerd.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met retour@iphonehoesje4u.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres/e-mailadres doorgegeven!

Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres/e-mailadres doorgegeven? Dat kan natuurlijk gebeuren! Probeer zo snel mogelijk contact met ons op via bestellingen@iphonehoesje4u.nl. En dan passen wij het voor u aan!   Deze pagina is voor het laatst bewerkt op: 10-01-2018